Alles wat je om je heen ziet is ooit begonnen met een idee

Leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Ira Schwartz, altijd bezig met het bedenken en uitvoeren van creatieve oplossingen. Zo zie ik mijn leven en ook de ruimte om ons heen. Ik heb de kunstacademie gedaan en heb tot op heden parttime als kunstdocent gewerkt. Daarnaast heb ik de opleiding Tuinarchitectuur gevolgd aan de OntwerpAcademie. Ik vind het heel leuk om het spanningsveld op te zoeken tussen de wensen van de opdrachtgever, de kenmerken van de tuin en omgeving en mijn kijk op het geheel. De tuin is, net als je huis, een verlengstuk van je leefomgeving. Het verdient daarom dezelfde aandacht en zorg. Ik kan met jou/jullie een plan bedenken en realiseren waardoor je tuin je het hele jaar door plezier geeft en blijft verrassen.

Voel je je aangesproken en wil je graag advies? Neem dan contact met me op