Professionele tuinaanleg in Amersfoort

Ben jij op zoek naar ervaren professionals voor tuinaanleg in Amersfoort? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Zelf werk ik als tuinarchitect in Amersfoort, maar ik werk daarvoor ook samen met diverse hoveniers. Ik kan dus elk ontwerp dat ik maak tevens voor je realiseren. Of het nu gaat om een stijlvolle binnentuin voor bij een bedrijfspand of een speelse familietuin aan je privéwoning, alles is mogelijk. Als je mij inschakelt voor zowel tuinontwerp als tuinaanleg in Amersfoort zorg ik voor een creatief resultaat waarin al je wensen en eisen zijn verwerkt. Allereerst kom ik kijken op de plek waarvoor je het ontwerp wilt laten maken. Zo krijg ik een idee van de beschikbare ruimte en hoe deze in verhouding staat tot het aangrenzende gebouw. Aan de hand daarvan ga ik aan de slag met het ontwerp.

Originele tuinaanleg in Amersfoort

Door mijn achtergrond als kunstdocent ben ik in staat om een uniek en verrassend tuinontwerp in Amersfoort voor je te maken. Ik hou wel van een uitdaging, en ontwerp graag unieke tuinen die de zintuigen prikkelen. Daarbij is het belangrijk dat het ontwerp volledig in balans is met de omgeving en de woning (of het bijbehorende bedrijfspand). Daarnaast kijk ik naar de ligging van de tuin en de stand van de zon gedurende de dag. Dit zijn namelijk tevens aspecten die belangrijk zijn voor een goed tuinontwerp.

Vervolgens kan ik tevens de tuinaanleg in Amersfoort verzorgen. Door mijn samenwerkingen met hoveniers kan ik dus het gehele proces van ontwerp, aanleg en onderhoud voor jou uit handen nemen. Ik hou daarbij van een zeer persoonlijke en transparante aanpak, zodat je te allen tijden weet waar je aan toe bent en veel eigen inbreng hebt.

Voor de tuinaanleg (voorbeeld)

Tuinaanleg Amersfoort

Na de tuinaanleg

Tuinaanleg Amersfoort

Liever zelf je eigen tuin ontwerpen?

Veel mensen willen alleen hun tuinaanleg in Amersfoort uitbesteden en het ontwerp liever zelf maken. Het is heel begrijpelijk dat je zelf al precies weet wat je wilt, maar vaak lopen mensen toch tegen een aantal problemen aan. Je weet bijvoorbeeld exact welke indeling je wilt en waar je beplanting en bloemen wilt, maar welke? Ik kan je aan de hand van jouw ontwerp precies vertellen welke planten, bloemen en boompjes goed bij elkaar passen. Zo ontstaat er een geheel dat het hele jaar door interessant oogt, en goed in balans is. We gaan daarbij dus uit van jouw eigen ontwerp, en ik geef je alleen een beknopt advies met betrekking tot de dingen waar je zelf niet helemaal uitkomt. Een tuinadvies op maat dus!

 

Neem voor tuinontwerp en tuinaanleg in Amersfoort even contact met me op, dan bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden en kijken we wat ik je te bieden heb.

Tuinaanleg Amersfoort