Een professioneel tuinontwerp in Amersfoort

Ben je op zoek naar iemand die een professioneel tuinontwerp in Amersfoort kan maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Ira Schwartz, en ik heb na het volgen van de kunstacademie jarenlang als kunstdocent gewerkt. Om meer met mijn creativiteit te doen heb ik een opleiding Tuinarchitectuur gevolgd, en zodoende werk ik nu als tuinarchitect in Amersfoort. Ik was altijd al bezig met het bedenken en uitvoeren van creatieve oplossingen, en vind het ontzettend leuk om mijn creativiteit los te laten op jouw tuin.

Als je mij inschakelt voor jouw tuinontwerp in Amersfoort garandeer ik je een gebalanceerd ontwerp dat interessant oogt in alle seizoenen. Ik zoek graag het spanningsveld op tussen jouw eisen/wensen en de locatie en kenmerken van de tuin. Zo creëer ik voor jou een prettige buitenruimte waarin geleefd kan worden, die volledig in balans is met zowel je woning als de omgeving.

Tuinontwerp in Amersfoort voor bedrijven en particulieren

Wat de reden ook is dat je een tuinontwerp in Amersfoort nodig hebt, ik kan je zeker helpen. Ik heb zowel ervaring met het ontwerpen van gezellige familietuinen als stijlvolle buitenruimtes voor bedrijven. Of je nu beschutte zitjes wilt om klanten te ontvangen of een open geheel waar de kinderen zich thuis voelen, alles is mogelijk. Bij het creëren van elk tuinontwerp in Amersfoort houd ik rekening met het formaat en de ligging van de tuin, maar ook met de architectuur van de aangrenzende woning of het bedrijfspand. Ik zie vaak combinaties die niet goed samengaan, en dat vind ik ontzettend zonde. Een tuin zou naadloos moeten aansluiten bij het pand, want dat levert een mooi en kloppend resultaat op.

Ik ontwerp de tuin van jouw dromen

Of je nu de nadruk wilt hebben op functionaliteit of een tuin boordevol planten, bloemen en kleine details wilt, ik ontwerp precies wat jij voor ogen hebt. Samen stellen we een lijstje met eisen en wensen samen, waarna ik aan de slag ga met een origineel ontwerp. Ik zoek creatieve oplossingen en probeer elk tuinontwerp in Amersfoort een eigen insteek te geven. Dit resulteert in een tuin die helemaal bij jou en je woning (of bedrijfspand) past, en die precies zo gebruikt kan worden als je voor ogen hebt.

Ook voor tuinaanleg in Amersfoort kun je bij mij terecht. Ik werk namelijk samen met zeer ervaren hoveniers, waardoor ik elk ontwerp tevens voor je kan realiseren.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan even contact met me op, dan vertel ik je alles over de mogelijkheden en mijn visie op het gebied van tuinen.

Voor de tuinaanleg (voorbeeld 2)

Tuinontwerp Amersfoort

Na de tuinaanleg

Tuinontwerp Amersfoort