Over mijn werk als tuinarchitect in Amersfoort

Als tuinarchitect in Amersfoort kan ik voor jou een uniek en stijlvol tuinontwerp maken. Of je nu een ontwerp wilt voor bij een privéwoning of een bedrijfspand maakt daarbij niet uit. Wat voor eisen of wensen je ook hebt, ik vertaal deze naar een ontwerp dat helemaal past bij de omgeving en het aangrenzende pand. Ik hou daarbij rekening met zowel de ligging als de grootte van de tuin, maar ook met hoe je deze buitenruimte wilt gaan gebruiken. Wordt het een gezellige familietuin met veel knusse hoekjes? Of liever een strak ontwerp dat past bij de moderne, architectonische vormen van je woning? Ook een combinatie daarvan is uiteraard mogelijk. Als tuinarchitect in Amersfoort zoek ik namelijk graag de grenzen op van het onmogelijke, en combineer diverse aspecten tot een verrassend geheel. Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuinarchitect in Amersfoort voor gebalanceerd tuinontwerp

Wat ik zeer belangrijk vind aan mijn ontwerpen is dat ze volledig in balans zijn, zowel met de omgeving als an sich. Elk tuinontwerp in Amersfoort dat ik heb gemaakt is bovendien interessant in alle seizoenen. Ik zorg ervoor dat er verschil zit tussen hoge en lage beplanting, en dat er het hele jaar lang iets interessantste zien is. Mijn achtergrond als kunstdocent helpt me daarbij. Als tuinarchitect in Amersfoort zet ik deze creatieve kant graag in om unieke ontwerpen te maken waar iedereen zich thuis voelt.

Voor de tuinaanleg (voorbeeld 1)

Tuinarchitect Amersfoort

Na de tuinaanleg

Tuinarchitect Amersfoort

Hoe ga ik te werk?

Als je mij inschakelt als tuinarchitect in Amersfoort kun je daar het volgende van verwachten. Allereerst ga ik met je in gesprek over je wensen en eisen. Ik bekijk de beschikbare ruimte en hoe deze in verhouding staat tot de omgeving en de bijbehorende woning of bedrijfspand. Vervolgens ga ik schetsen. Al jouw wensen en eisen verwerk ik op creatieve wijze in een verrassend ontwerp, inclusief bestratings- en beplantingsplan.

Wanneer je helemaal tevreden bent kan overgegaan worden tot de aanleg, en ook daar kan ik je bij helpen. Ik werk namelijk geregeld samen met ervaren hoveniers, en kan dus ook de tuinaanleg in Amersfoort verzorgen. Indien je dit liever zelf doet of zelf een hovenier inschakelt kan dat natuurlijk ook, net wat je wenst.

Ben je benieuwd naar mijn creatieve invulling voor jouw tuin of buitenruimte? Neem dan even contact met me op om de mogelijkheden en mijn werkwijze te bespreken. Ik ga graag voor je aan de slag!

Voor de tuinaanleg (voorbeeld 2)

Tuinarchitect Amersfoort

Na de tuinaanleg

Tuinarchitect Amersfoort